Parni valjak u Kragujevcu

09.01.2012 18:19
Posle više od dve decenije, Parni Valjak održaće koncert u kragujevačkoj hali "Jezero", a poklon svim Kragujevčanima je datum, 14. februar Dan zaljubljenih. Sve kockice su se sklopile i vođeni iskustvom sa koncerata iz Beograda, Novog Sada i Niša ovaj hepening sigurni smo biće doživljaj koji ćete dugo, dugo pamtiti.
 
Početak je zakazan za 20h, a vrata hale "Jezero" biće otvorena dva sata pre početka samog koncerta. U prodaji će biti tri vrste ulaznica podeljenje prema sektorima u hali u kojoj će se održati koncert.
 
Cene ulaznica:
 
Tribine: 1200 din
Parter: 1400 din
Centralna tribina: 1600 din
Karte će biti u prodaji od 12. januara, a možete ih kupiti na biletarnici hale "Jezero" svakog radnog dana od 14,00 do 19,00 časova. S obzirom da za ovaj koncert vlada veliko interesovanje, obezbedite sebi kartu na vreme i uživajte u spektaklu na koji se čekalo dvadeset godina.

Kako prenosi “Tajm mašin mjuzik” magazin, koncert će se održati 14. februara u sportskoj hali “Jezero” u Kragujevcu, dok drugi detalji još nisu poznati.
 
Nakon letošnjih spekulacija i najave gostovanja Parnog valjka, koja se nije obistinila, mnogi su skeptični prema ovoj informaciji, ali je poznato da ovaj veoma popularni hrvatski bend ima novi album, kao i da planira turneju povodom njegove promocije.
 
Iako na zvaničnoj internet prezentaciji benda nema podataka o gostovanjima u Srbiji, iza “Tajm mašin mjuzik” magazina stoji poznati muzičar Branimir Lokner, pa se sada može očekivati da je ova vest istinita.